Responsabilitate sociala

La nivel de grup, strategia de sustenabilitate si responsabilitate sociala a ING este construita in acord cu domeniul sau de activitate. Ca institutie financiara, rolul ING este de a de a stimula dezvoltarea economica si activitatea financiara atat la nivel global cat si in plan local, in tarile in care activeaza. Beneficiul final al unei economii sustenabile este insasi dezvoltarea sociala.

Pentru a afla mai multe despre viziunea si initiativele ING Group in privinta responsabilitatii sociale, puteti vizita sectiunea de sustenabilitate a site-ului ing.com.

Responsabilitate sociala in Romania

Strategia ING Bank Romania se aliniaza politicii de sustenabilitate a grupului ING, incluzand insa domenii si proiecte relevante in plan local.

ING Bank Romania a inceput in 2012 un proces de dialog social cu principalii beneficiari locali pentru a afla care sunt asteptarile si nevoile acestora. Pornind de la rezultatele acestui proces, ING Bank Romania si-a construit strategia de responsabilitate sociala, urmand trei directii:

Toate proiectele derulate de banca, precum si finantarile si sponsorizarile oferite partenerilor din sectorul neguvernamental, tin seama de aceste directii.

Totodata, banca isi incurajeaza angajatii sa se implice in cauze sociale si sa sustina comunitatile prin voluntariat.