3D Secure

Serviciul 3D Secure pus la dispozitie de ING Bank este un standard de securitate al tranzactiilor e-commerce (ingloband tehnologii de ultima ora in acest domeniu) ce conduce la reducerea sanselor de frauda pe Internet. Serviciul 3D Secure poate fi utilizat exclusiv pe site-urile care suporta standardele 3D Secure, prezentand logo-urile "MasterCard SecureCode" si/sau "Verified by Visa".

Activarea acestui serviciu se realizeaza automat de catre ING Bank la emiterea cardului. La momentul efectuarii unei tranzactii online pe un site inrolat 3D Secure, in situatia in care este ncesar, vei primi, via SMS, la numarul de telefon mobil inregistrat pe numele tau in sistemele bancii, codul 3D Secure.

Daca datele personale sau numarul de telefon nu mai sunt de actualitate, este necesara actualizarea acestora fie prin intermediul ING Home’Bank sau in ING Office-ul de care apartineti.

Pentru informatii suplimentare despre serviciul 3D Secure si tranzactiile e-commerce sau daca ai nelamuriri legate de activarea serviciului 3D Secure, poti accesa pagina de internet a ING Bank, www.ing.ro/3dsecure, sau ne poti contacta la numarul de telefon 021 402 83 94, de luni pana duminica24/24.