Doneaza pentru o
poveste mai frumoasa

Impreuna putem ajuta copiii bolnavi sa viseze, sa rada, sa prinda pofta de viata si, mai ales, curaj. Te invitam alaturi de noi intr-un proiect menit sa aduca bucurie acolo unde e mare nevoie de ea.

Doneaza pentru o
poveste mai frumoasa

Implica-te si impreuna putem ajuta copiii bolnavi sa viseze, sa rada, sa prinda pofta de viata si, mai ales, curaj. Te invitam alaturi de noi intr-un proiect menit sa aduca bucurie acolo unde e mare nevoie de ea.

Asociatia M.A.M.E., cu sprijinul ING, isi propune sa foloseasca tehnologia VR (realitate virtuala) pentru a ajuta copiii internati in spital cu boli grave, precum leucemia sau cancerul, sa treaca mai usor peste perioada de tratament. Cu ajutorul aplicatiilor si aparaturii VR, cei mici vor putea evada in lumi de poveste, ce credem ca le vor face tratamentele lungi mai usor de suportat.
Proiectul a luat nastere dupa ce, la inceputul acestui an, ING a creat o camera multisenzoriala in cadrul Centrului Stelutelor al Asociatiei M.A.M.E., unde copiii aflati in dificultate pot uita pentru un timp de perioada dificila prin care trec. Aceeasi energie pozitiva se afla si in spatele proiectului bazat pe tehnologie VR, pe care il sustinem prin donatii si punerea la dispozitie a infrastructurii ING.

Cum poti sa ajuti

Doneaza alaturi de ING si Asociatia M.A.M.E. pentru costurile
derularii proiectului in spital.

Daca esti client ING, intra in Home`Bank, acceseaza bannerul campaniei si alege suma pe care vrei sa o donezi.
Sau doneaza direct in contul Asociatiei M.A.M.E.
LEI: RO22INGB0000999907125068

Doneaza si schimba povestea micutilor cu una mai frumoasa!