window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1877133-20'); (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5FRC49');

Schema de garantare a depozitelor

Sumele depuse in conturi deschise la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti sunt garantate de Schema de Garantare a Depozitelor din Olanda, avand in vedere ca subscrisa este sucursala a unei institutii de credit cu sediul intr-un stat membru al Uniunii Europene, respectiv a ING Bank N.V., societate bancara, cu sediul in str. Bijlmerplein 888, 1102 MG, Amsterdam, Olanda.

In prezent, potrivit acestei scheme de garantare, sumele plasate la ING Bank N.V., inclusiv la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti, de catre clientii persoane fizice si juridice in conturi curente, conturi de economii sau conturi de depozit sunt garantate in limita sumei de 100.000 Euro/client, indiferent de numarul conturilor detinute la ING Bank NV. Din schema de garantare nu fac parte investitiile in actiuni, obligatiuni sau fonduri de investitii.

In eventualitatea exceptionala de insolventa a ING Bank N.V. Amsterdam , Schema de garantare a depozitelor din Olanda, administrată de De Nederlandsche Bank N.V. (Banca Centrala a Olandei) (DNB), iti va pune la dispoziţie compensaţiile cuvenite (până la 100.000 EUR) în termen de cel mult 20 zile lucrătoare de la data la care depozitele au devenit indisponibile. Dacă nu ti-a fost pusă la dispoziţie compensaţia în acest termen, iti recomandăm să contactezi Schema de garantare a depozitelor din Olanda, întrucât termenul în care poţi pretinde plata compensaţiei poate fi limitat. Perioada de punere la dispoziţie a compensaţiei va fi redusa treptat pana la 7 zile lucratoare. Pe parcursul acestei perioade de tranziţie, Banca Centrala a Olandei (DNB) poate atribui la cerere o suma adecvata pentru a acoperi nevoile de baza.

Mai multe detalii cu privire la Schema de Garantare a Depozitelor din Olanda si procedura aplicabila in cazul activarii sale pot fi consultate aici, pe site-ul Bancii Centrale Olandeze (De Nederlandsche Bank N.V.).

Informaţii de bază referitoare la protecţia depozitului

Pentru orice alte informatii, iti stam la dispozitie prin intermediul serviciului My'Line (021/402.83.91) sau la adresa de e-mail: contact@ing.ro.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '874257105968650'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView');