window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1877133-20'); (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5FRC49');

Notificari

Date de identificare ING Bank

Cod de Identificare Fiscala: RO 6151100, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/16100/1994

Numar de inregistrare in Registrul Institutiilor de Credit RB-PJS-40 024/18.02.99

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu notificarile nr. 1568, nr.10127, respectiv cu notificarea nr.30590 pentru scopul autentificarii clientilor bancii.

Declaratia ING privind Cadourile, Atentiile si Mita

Comitetul executiv al ING Group a emis declaratia de toleranta zero fata de mita

Ca parte a revizuirii periodice a strategiei de afaceri ING, va informam ca ING Group a emis "Declaratia de toleranta zero fata de mita" care prevede urmatoarele:

"Valorile ne ghideaza comportamentul ca indivizi si modul in care relationam in afaceri iar in centrul valorilor noastre se afla principiile de afaceri ING. Unul dintre aceste principii afirma ca acționam cu integritate si avem un comportament corect, onest si legal pentru a pastra increderea tuturor partenerilor nostri.

Comitetul executiv al ING Group se asteaptă ca toti angajații ING sa desfasoare afaceri cu onestitate, in conformitate cu cele mai inalte standarde etice. Ceea ce inseamna, de asemenea, ca suntem dedicati prevenirii, descurajarii si detectarii actelor de mita.

Mita este o infractiune și o incalcare grava a principiilor de afaceri ale ING.

Nu vom plati mita sau oferi stimulente necorespunzătoare nimanui, sub niciun scop si nici nu vom accepta mita, stimulente necorespunzatoare sau orice altceva care ar putea fi perceput ca atare."

ING Bank Romania, parte din ING Group, este de acord si respecta "Declaratia de toleranta zero fata de mita". Aceasta este publicata pe site-ul ING Group si poate fi accesata aici.

Politica ING Bank privind tranzactiile cu tarile cu risc crescut

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '874257105968650'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView');