MiFID

Despre MiFID

MiFID - prescurtarea de la Directiva privind Pietele de Instrumente Financiare - este o directiva europeana care urmeaza sa fie implementata în Zona Economica Europeana care include toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene precum si Norvegia, Islanda si Lichetensteien.

Obiectivele principale ale Directivei MiFID sunt protejarea investitorilor, consolidarea competitiei în sectorul serviciilor financiare precum si o mai mare transparenta a pietei. Directiva MiFID se refera la aproape toate instrumentele financiare si serviciile de investitii.

Descarca documentul

Documentul de prezentare MiFID

Pentru informatii privind ING si serviciile de investitii furnizate, investitiile si strategiile pentru investitii, pentru o mai buna intelegere a naturii si riscurilor asociate investitiilor in instrumente financiare, consultati "Documentul de prezentare MiFID".

Descarca documentul

Politica de executare a ordinelor

Conform prevederilor Directivei MiFID, in executarea ordinelor clientilor sai, ING se asigura ca efectueaza toti pasii necesari pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil în pentru acestia. Afla mai multe detalii referitoare la Politica ING Bank de executare a ordinelor.

Descarca documentul

Politica privind Conflictele de Interese

Informatii privind stimulentele

Cerere Statut client Profesional

Acord referitor la executarea ordinului

Persoana / Elemente US